A boldogság dzsungele

 2009.05.20. 20:04

Tavaly augusztus óta megváltozott az életem. Boldog vagyok, méghozzá valami olyan formában, melyet korábban még csak hírből sem ismertem. Szombat óta ez a boldogság még egy fokkal feljebb lépett a képzeletbeli létrán. Legszívesebben konzerválnám ezt az állapotot vagy megállítanám az időt.

Holnap sok dolgom lesz, a fő esemény a Forma-1 lesz. Hagyományokhoz híven, Monte-Carloban a szokásos "pénteki" két szabad edzést csütörtökön tartják meg, így már holnap este -egy kis köridő elemezgetés után (ami a Hercegség pályáján különösen nehéz, mivel nehéz az edzéseken tiszta kört találni)- már nagyjából tudni fogom, hogy kire kellene fogadni a Vettel-Button-Raikkönen-Massa négyesből illetve a hozzájuk csapódóak közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://szabobalazs90.blog.hu/api/trackback/id/tr911134161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.05.20. 21:19:39

jól van, akkor kortársak vagyunk én nem jutok el eltéig, sajna.
süti beállítások módosítása