Megint legyőztek

 2009.07.10. 12:00

Néhány napig elég kiegyensúlyozott voltam. Most megint úgy érzem, hogy a libikóka lehető legalsó pozíciójába kerülve mindent feketén látok. Kiúttalanság. Boldogtalanság. Talán csak a fáradtság teszi ezt velem. Ráadásul egyre valószínűbbé válnak azok a több hónapja keringő pletykák, melyek szerint a 'Mindenem', KIMI Raikkönen abbahagyja aktív Formula-1-es pályafutását. Nando Alonso jön a helyére, akivel nem is lenne gondom, de Michael Schumacher elvesztése után 2006 novemberében egyedül Kimi tartotta bennem a lelket. És most még ő is.

Néha minden rosszul alakul. Már más is érezte, mindent megtesz, hogy életét a lehető legjobban szervezze, mégis rajta kívül álló elemek a lehető legdurvábban megpróbálják azt szétzilálni, atomjaira kapni?! Rossz érzés, nagyon rossz.

Hamarosan újra jelentkezem, már nem a saját lelkivilágomat boncolgatva...

A bejegyzés trackback címe:

https://szabobalazs90.blog.hu/api/trackback/id/tr1001238167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása